انتخاب رشته = انتخاب آینده
ویژه نهمی ها
موضوع انتخاب رشته و تعیین رشته تحصیلی توسط دانش آموزان مسئله ای است که در عین سادگی نیاز به توجه و دقت بالایی دارد . دانش آموزان پایه نهمی که تصمیم به انتخاب رشته دبیرستان دارند باید نظرات و انتخاب های خود را از ابعاد مختلفی بررسی نمایند .
توجه به برخی مسائل شاید چندان تاثیری در آینده تحصیلی و حتی شغل انتخابی دانش آموزان نداشته باشد اما بسیاری از موارد مرتبط با این موضوع انتخاب رشته پایه نهم دارای اهمیت زیادی بوده و نیازمند توجه و دقت بالایی می باشد .
دانش آموزان در انتخاب رشته پایه نهم باید علاوه بر توجه به علاقه مندی ها و سلایق خود به موارد مهم دیگری همچون میزان استعداد و توانایی در موفقیت در رشته انتخابی و حتی ظرفیت بازار کار و شرایط اجتماعی این رشته نیز توجه داشته باشند .
همه نکاتی که باید بدانیم و سپس اقدام به انتخاب رشته نماییم:
سالانه ۲٫۵ میلیون نفر تست شخصیت شناسی MBTI را برای آشنایی با تیپ شخصیتی خود، تمایلات کاری، نوع برقراری ارتباط در محل کار و انتخاب شغل مناسب انجام میدهند. طبق تحقیقات انجام شده، محبوبیت این تست به اندازهای است که از ۱۰۰ شرکت برتر آمریکایی، ۸۹ شرکت در آزمونهای استخدامی خود از تست MBTI استفاده میکنند.
آزمون MBTI که با عنوان آزمون شخصیت شناسی مایرز-بریگز نیز شناخته میشود، دارای ۴ بُعد اصلی است که از ترکیب این ابعاد، ۱۶ تیپ شخصیتی شکل میگیرد؛ هر فرد به یکی از این تیپها تعلق دارد و بر اساس آن علایق، استعدادها، خصوصیات رفتاری و تواناییهایش متفاوت است.
پس از انجام تست شخصیت شناسی (mbti) ،بر روی شخصیت مربوط به خود کلیک کرده و بخوانید :
تحلیل گرها
سیاست مداران
نگهبانان
کاشفان
تست هوش گاردنر یکی از تستهایی است که به ویژه در محیطهای آموزشی کاربرد زیادی دارد. بسیاری از افراد وقتی صحبت از هوش میشود، تصور میکنند هوش بالا تنها به معنی محاسبات سریع ذهنی است. اما «هوارد گاردنر» این تصور اشتباه را کنار زد و با ارائهٔ نظریه هوش های چندگانه خود باعث شد توجهها به سمت سایر هوشها هم جلب شود.
هوش چندگانه چیست؟
نظریه هوش های چندگانه گاردنر چه می گوید؟
هوشهای چندگانه چیست؟
کاربرد آزمون هوش گاردنر چیست؟
هر یک از هوشهای چندگانه چه ویژگیهایی دارند؟
و در نهایت با انجام تست گاردنر میتوانید به این پرسش پاسخ دهید: «من چه هوشی دارم؟!»