خلاصه آزمون
0 از 80 سوالات تکمیل شد
سوالات:
اطلاعات
شما قبلاً این آزمون را تکمیل کردهاید. به همین خاطر نمیتوانید این آزمون را دوباره شروع کنید.
آزمون در حال بارگذاری است…
برای شروع این آزمون باید ثبتنام کنید یا وارد شوید.
شما باید ابتدا این بخش را تکمیل کنید:
نتایج
نتایج
زمان به اتمام رسیده است
دستهبندیها
- هوش بدنی – جنبشی 0%
- هوش درون فردی 0%
- هوش زبانی – کلامی 0%
- هوش طبیعت گرا 0%
- هوش فضایی 0%
- هوش منطقی – ریاضی 0%
- هوش موسیقیایی 0%
- هوش میان فردی 0%
-
نظریه هوش چندگانه گاردنر
هوش با تمام فرآیندهای شناختی انسان درگیر است. هنگامیکه واژه »هوش« به گوش ما میخورد معمولاً مفهوم ضریب هوشی (IQ) به ذهنمان میآید. امّا در سالهای اخیر دیدگاههای دیگری نسبت به هوش پدید آمده است. یکی از این دیدگاهها، نظریه هوش چندگانه هاوارد گاردنر است.
هوش چندگانه چیست؟
هوش با تمام فرآیندهای شناختی انسان درگیر است. هنگامیکه واژه »هوش« به گوش ما میخورد معمولاً مفهوم ضریب هوشی (IQ) به ذهنمان میآید. هوش معمولاً بهعنوان توانائیهای بالقوه عقلانی تعریف میشود. چیزی که ما با آن زاده میشویم، چیزی که قابل اندازهگیری است و ظرفیتی که تغییر دادن آن دشوار است. امّا در سالهای اخیر دیدگاههای دیگری نسبت به هوش پدید آمده است. یکی از این دیدگاهها، نظریه هوش چندگانه است که توسط هاوارد گاردنر، روانشناس دانشگاه هاوارد، ارائه شده است.
در سال 1970، هاوارد گاردنر (Howard Gardner) به بررسی تعیین هوش بر اساس تستهای روانشناسی هوش پرداخت.
گاردنر با بررسی کودکان بااستعداد و افراد بالغی که دچار آسیب مغزی بودند، به این نتیجه رسید که افراد استعداد و نبوغهای دیگری دارند که شاید بر اساس آزمونهای ایدهآل سنتی شناسایی نشوند. او با استفاده از ابزار مختلف، مانند استفاده از تحقیقات عصبی جسمانی (نوروفیزیکی) و مطالعاتی که در رابطه با افراد اوتیسم، برای تأیید مدل خود، نشان داد که قسمتهای مختلف مغز دارای توان هوشی متفاوتی هستند.
بر طبق این نظریه، دیدگاههای روانسنجی سنتی نسبت به هوش، بسیار محدود و ضعیف است.
گاردنر نظریهاش را نخستین بار در کتاب «چارچوبهای ذهنی: نظریه هوش چندگانه»، در سال ۱۹۸۳ ارائه کرد. به عقیده او همه انسانها دارای انواع مختلفی از هوش هستند. او در کتاب خود، هشت نوع مختلف هوش را معرفی نموده و احتمال داده است که نوع نهمی نیز بهعنوان «هوش هستیگرا» وجود داشته باشد.
طبق نظریه گاردنر، برای به دست آوردن تمام قابلیتها و استعدادهای یک فرد، نباید تنها به بررسی ضریب هوشی (که معادل هوش منطقی-ریاضی است) پرداخت، بلکه انواع دیگر هوش و استعداد او شامل هوش موسیقیایی، هوش درونفردی، هوش برونفردی، هوش تصویری-فضایی، هوش جسمی-حرکتی، هوش کلامی-زبانی و هوش طبیعتگرا نیز باید در نظر گرفته شود.
نظریه گاردنر با انتقاداتی از سوی روانشناسان و مربیان روبرو گشته است. منتقدان میگویند تعریف گاردنر از هوش بسیار وسیع و گسترده است و هشت نوع هوشی که او تعریف کرده فقط نشانگر استعدادها، خصوصیات شخصیتی و توانائیهاست. از دیگر نقاط ضعف نظریه گاردنر میتوان به کمبود پژوهشهای عملی پشتیبان آن اشاره کرد؛ اما باوجوداین، نظریه هوش چندگانه محبوبیت زیادی در بین مربیان و آموزشگران پیدا کرده است و بسیاری از معلمان از این نظریه در انتخاب شیوه تدریس خود استفاده میکنند.
کاربرد آزمون استعدادیابی گاردنر
از کاربردهای مختلفت تست هوش چندگانه گاردنر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مشاوره شغلی
- مشاوره تحصیلی
- برنامهریزی آموزشی و هدایت تحصیلی
- استعدادیابی و تعیین استعدادهای شغلی و تحصیلی
- استخدام بر مبنای استعداد
انواع هوش و استعداد
بر اساس نظریه هوشهای چندگانه، انسان دارای هشت نوع هوش (استعداد) است که از دامنه کمتر تا بیشتر متغیر بوده و بر همین اساس هرکدام از ما پروفایل هوش متفاوتی داریم. این پروفایل و مشخصه بر اساس ژنتیک و تجربه بوده و لذا هوش هر کس منحصربهفرد است.
در نتایج بستههای استعدادیابی پروفایلسنتر (پروفایل °۳۶۰) هوش غالب افراد بصورت نمایی از تصویر زیر نمایش داده شده است.
این هوشها عبارتاند از:
۱- هوش تصویری-فضایی
استفاده و تفسیر تصاویر و الگوها و توان ایجاد یا چیدمان مجدد اشیاء بهصورت سهبعدی را هوش تصویری-فضایی مینامند. کسانی که هوش تصویری-فضایی بالایی دارند در تجسّم چیزها قوی هستند. این افراد معمولاً جهتیابی خوبی دارند و با نقشهها، نمودارها، عکسها و تصاویر ویدیویی مشکلی ندارند.
مهارتهای آنها شامل موارد زیر است:
ساختن پازل، خواندن، نوشتن، درک نمودارها و شکلها، حس جهت شناسی خوب، طراحی، نقاشی، ساختن استعارهها و تمثیلهای تصویری (احتمالاً از طریق هنرهای تجسمی)، دستکاری کردن تصاویر، ساختن، تعمیر کردن و طراحی وسایل عملی، تفسیر تصاویر دیداری.
نقاط قوت: قدرت تشخیص تصویری و فضایی
ویژگیهای هوش تصویری-فضایی
- لذت بردن از خواندن و نوشتن
- مهارت در درست کردن پازل
- مهارت در تفسیر عکس، گراف و نمودار
- لذت بردن از رسم، نقاشی و هنرهای تجسمی
- تشخیص راحت الگوها
انتخابهای شغلی
معمار، دریانورد، مجسمهساز، هنرمند تجسمی، مخترع، کاشف، طراح داخلی، مکانیک، مهندس
۲- هوش کلامی-زبانی
منظور از این هوش توانایی به کار بردن زبان گفتاری و نوشتاری به صورتی مؤثر برای بیان (اندیشه، احساس و …) خود است. کسانی که هوش کلامی-زبانی بالایی دارند بهخوبی میتوانند از کلمات، به هنگام نوشتن و حرف زدن، استفاده کنند. این افراد غالباً در نوشتن داستان، به خاطر سپردن اطلاعات و خواندن مهارت دارند.
مهارتهای آنها شامل موارد زیر میشود:
گوش دادن، حرف زدن، قصهگویی، توضیح دادن، تدریس، استفاده از طنز، درک قالب و معنی کلمهها، یادآوری اطلاعات، قانع کردن دیگران به پذیرفتن دیدگاه آنها، تحلیل کاربرد زبان
نقاط قوت: کلمات، زبان و نویسندگی
ویژگیهای هوش کلامی-زبانی
- مهارت در به یادآوردن اطلاعات نوشته یا گفتهشده
- لذت بردن از خواندن و نوشتن
- مهارت در مباحثه یا صحبتهای متقاعدکننده
- توانائی در توضیح دادن مسائل
- استفاده از شوخطبعی به هنگام بیان داستانها
انتخابهای شغلی
نویسنده، روزنامهنگار، وکیل، معلم، سیاستمدار، مترجم
۳- هوش منطقی-ریاضی
قابلیت تحلیل منطقی مسائل، استفاده اثربخش از اعمال ریاضی و بررسی مسائل با استفاده از روش علمی هوش منطقی و ریاضی نامیده میشود. یافتن الگوها و استنتاج کردن، از دیگر تواناییهای مربوط به این هوش است. کسانی که هوش منطقی- ریاضی بالایی دارند در استدلال، شناسایی الگوها و تحلیل منطقی مسائل قوی هستند. این افراد به تفکر درباره مفهوم اعداد، روابط و الگوها علاقهمندند.
مهارتهای آنها شامل این موارد میشود:
مسئله حل کردن، تقسیمبندی و طبقهبندی اطلاعات، کار کردن با مفاهیم انتزاعی برای درک رابطهشان با یکدیگر، به کار بردن زنجیره طولانی از استدلالها برای پیشرفت، انجام آزمایشهای کنترلشده، سؤال و کنجکاوی در پدیدههای طبیعی، انجام محاسبات پیچیده ریاضی، کار کردن با شکلهای هندسی
نقاط قوت: تحلیل مسائل و عملیات ریاضی
ویژگیهای هوش منطقی-ریاضی
- مهارت زیاد در حل مسئله
- لذت بردن از تفکر درباره ایدههای انتزاعی
- علاقهمندی به انجام آزمایشهای علمی
- مهارت در انجام محاسبات پیچیده
انتخابهای شغلی
دانشمند، مهندس، برنامهنویس کامپیوتر، پژوهشگر، حسابدار، ریاضیدان
۴- هوش جسمی-حرکتی (اندامی-جنبشی)
این هوش قابلیت استفاده از بدن برای بیان (اندیشه، احساسات و …) است. افرادی که درجه بالایی از هوش جنبشی را دارا هستند، از ژست (حالت) بدن برای تسلط به مسائل استفاده میکنند. کسانی که هوش اندامی-جنبشی بالایی دارند در حرکتهای بدنی، انجام عملیات و کنترل فیزیکی قوی هستند. این افراد در هماهنگسازی چشم و دست مهارت دارند و افراد چالاک و تردستی هستند.
مهارتهای آنها شامل این موارد میشود:
رقص، هماهنگی بدنی، ورزش، استفاده از زبان بدن، صنایعدستی، هنرپیشگی، تقلید حرکات، استفاده از دستهایشان برای ساختن یا خلق کردن، ابراز احساسات از طریق بدن
نقاط قوت: تحرک فیزیکی، کنترل حرکات
ویژگیهای هوش اندامی- جنبشی
- مهارت در ورزش و رقص
- لذت بردن از ساختن چیزها با دست
- هماهنگی فیزیکی عالی
- به خاطر سپردن چیزها از طریق انجام دادن آنها، بهجای گوش کردن یا دیدن
انتخابهای شغلی
ورزشکار، معلم تربیتبدنی، رقصنده، هنرپیشه، آتشنشان، صنعتگر
۵- هوش موسیقیایی (ریتمیک)
توانایی اجرا، ساخت و درک الگوهای موسیقی است که شامل درک تغییر لحن، ریتم و تن صداها است. کسانی که هوش موسیقیایی بالایی دارند در فکر کردن به الگوها، ریتمها و صداها قوی هستند. این افراد از موسیقی لذت میبرند و معمولاً در نواختن سازهای موسیقی و آهنگسازی مهارت دارند.
مهارتهای این افراد شامل موارد زیر میشود:
آواز خواندن، سوت زدن، نواختن آلات موسیقی، تشخیص الگوهای آهنگین، آهنگسازی، بهیادآوردن ملودیها، درک ساختار و ریتم موسیقی
نقاط قوت: ریتم و موسیقی
ویژگیهای هوش موسیقیایی
- لذت بردن از آوازخوانی و نواختن سازهای موسیقی
- تشخیص آسان الگوها و نتهای موسیقی
- توانایی به خاطر سپردن آهنگها و ملودیها
- درک عمیق از ساختار، ریتم و نتهای موسیقی
انتخابهای شغلی
موسیقیدان، آهنگساز، خواننده، معلم موسیقی، رهبر ارکستر
۶- هوش برونفردی
توانایی درک نیتها، انگیزه و خواستههای دیگران است. این هوش به افراد امکان تعامل و کار کردن بهتر با دیگران را میدهد. کسانی که هوش برونفردی بالایی دارند در تعامل با دیگران و درک آنها قوی هستند. این افراد در سنجش هیجانات، انگیزهها، تمایلات و منظور کسانی که دوروبرشان هستند مهارت دارند.
مهارتهای آنها شامل موارد زیر میشود:
تشخیص نقاط ضعف و قوت خود، درک و بررسی خود، آگاهی از احساسات درونی، تمایلات و رؤیاها، ارزیابی الگوهای فکری خود، با خود استدلال و فکر کردن، درک نقش خود در روابط با دیگران
نقاط قوت: ارتباط برقرار کردن و درک دیگران
ویژگیهای هوش برونفردی
- مهارت در برقراری ارتباط کلامی
- مهارت در ارتباط غیرکلامی
- نگاه کردن به موقعیتها از زوایای مختلف
- ایجاد روابط مثبت با دیگران
- مهارت در فرونشاندن اختلافات در داخل گروهها
انتخابهای شغلی
روانشناس، فیلسوف، مشاور، فروشنده، سیاستمدار
۷- هوش درونفردی
قابلیت شناخت، تفسیر و درک احساسات و انگیزههای خود است. کسانی که هوش درونفردی بالایی دارند، آگاهی خوبی از وضعیت هیجانی، احساسات و انگیزههای خود دارند. این افراد از خودآزمایی، تخیل روزانه، کندوکاو کردن روابط خود با دیگران و برآورد توانائیهای فردی خود لذت میبرند.
مهارتهای آنها شامل موارد زیر میشود:
دیدن مسائل از نظرگاه دیگران (دیدگاه دوگانه)، گوش کردن، همدلی، درک خلق و احساسات دیگران، مشورت، همکاری با گروه، توجه به خلقوخو، انگیزهها و نیتهای مردم، رابطه برقرار کردن چه از طریق کلامی چه غیرکلامی، اعتمادسازی، حلوفصل آرام درگیریها، برقراری روابط مثبت با دیگر مردم
نقاط قوت: دروننگری و خودآزمایی
ویژگیهای هوش درونفردی
- مهارت در تحلیل نقاط قوت و ضعف خود
- لذت بردن از تجزیهوتحلیل نظریهها و ایدهها
- خودآگاهی زیاد
- داشتن درک روشن از ریشه انگیزهها و احساسات خود
انتخابهای شغلی
فیلسوف، نویسنده، نظریهپرداز، دانشمند، مشاور، تاجر
۸- هوش طبیعتگرا
توانایی تشخیص و درک از ارتباط ما با طبیعت، هوش طبیعتگرا نامیده میشود. هوش طبیعتگرا آخرین نوع هوشی است که گاردنر در نظریه خود به هفت نوع قبلی افزوده و با مقاومت و مخالفت بیشتری نسبت به بقیه روبرو گردیده است. به گفته گاردنر، کسانی که دارای هوش طبیعتگرای بالایی هستند، سازگاری بیشتری با طبیعت دارند و معمولاً به پرورش، کشف محیط و یادگیری درباره موجودات علاقهمندند. این افراد بهسرعت از جزئیترین تغییرات در محیطشان آگاه میشوند.
نقاط قوت: یافتن الگوها و روابطی که با طبیعت وجود دارد
ویژگیهای هوش طبیعتگرا
- علاقهمند به موضوعاتی از قبیل گیاهشناسی، زیستشناسی و جانورشناسی
- مهارت در ردهبندی و فهرست بندی اطلاعات
- لذت بردن از باغبانی، کشف طبیعت، پیادهروی و چادر زدن در طبیعت
- بیعلاقگی به یادگیری موضوعات بیارتباط با طبیعت
انتخابهای شغلی
زیستشناس، ستارهشناس، حفاظت از محیطزیست، باغبان، مزرعهدار
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- فعلی
- بررسی
- پاسخ داده شده
- درست
- نادرست
-
سوال 1 از 80
1. سوال
آهنگ هاي ناموزون و سازهاي خارج از ریتم را تشخیص می دهم.
-
سوال 2 از 80
2. سوال
اغلب براي ضبط محیط اطرافم (در صورت امکان) از دوربین فیلم برداري استفاده می کنم.
-
سوال 3 از 80
3. سوال
اغلب به موزیک هایی از رادیو یا ضبط صوت یا سی دي و غیره گوش می دهم.
-
سوال 4 از 80
4. سوال
افراد اغلب با من مشورت می کنند.
-
سوال 5 از 80
5. سوال
از بازي هاي منطقی، معماها و سایر بازي هاي فکري (از قبیل شطرنج) لذّت می برم.
-
سوال 6 از 80
6. سوال
به کارهایی که با دست انجام می شود مانند دوختن، بافتن، نجاري، مدل سازي و حکّاکی علاقمندم.
-
سوال 7 از 80
7. سوال
خیلی مشکل است که براي مدت طولانی آرام در جایی بنشینم.
-
سوال 8 از 80
8. سوال
در مدرسه از درس هایی چون ریاضیات و علوم لذّت می برم.
-
سوال 9 از 80
9. سوال
دوست دارم چیزهایی را سازمان بندي یا مرتب کنم.
-
سوال 10 از 80
10. سوال
قادرم با شکست ها و مشکلاتم با حالتی انعطاف پذیر مواجه شوم.
-
سوال 11 از 80
11. سوال
من نسبت به رنگ ها علاقمند و حساسم.
-
سوال 12 از 80
12. سوال
من معمولاً زمانی را در تنهایی صرف تفکّر، مراقبه و اندیشیدن در مورد سؤالات مهم زندگی می کنم.
-
سوال 13 از 80
13. سوال
من به طور منظم حداقل در یک ورزش یا فعالیت هاي بدنی شرکت دارم.
-
سوال 14 از 80
14. سوال
من از طبیعت لذّت می برم.
-
سوال 15 از 80
15. سوال
من از صداي دلنشینی براي خواندن برخوردارم.
-
سوال 16 از 80
16. سوال
من از بازي با کلمات مانند جدول کلمات متقاطع، جملات درهم ریخته یا اسم رمزها لذّت می برم.
-
سوال 17 از 80
17. سوال
وقتی مشکل دارم ترجیح می دهم از کسی کمک بگیرم تا اینکه تنهایی روي آن کار کنم.
-
سوال 18 از 80
18. سوال
به کتاب و کتابخوانی علاقه دارم.
-
سوال 19 از 80
19. سوال
قبل از نوشتن یا گفتن یا خواندن کلمات، آن ها را در ذهنم می شنوم.
-
سوال 20 از 80
20. سوال
من همه ي انواع حیوانات را دوست دارم.
-
سوال 21 از 80
21. سوال
ورزش هاي گروهی را بیشتر از ورزش هاي انفرادي ترجیح می دهم.
-
سوال 22 از 80
22. سوال
وقتی چشمانم را می بندم می توانم تصاویر واضحی را ببینم.
-
سوال 23 از 80
23. سوال
گوش کردن به رادیو و نوار صوتی بیشتر از تلویزیون یا فیلم به من آموزش می دهد.
-
سوال 24 از 80
24. سوال
در جلساتی که به رشد و آگاهی هاي فردي ام افزوده می شود شرکت می کنم.
-
سوال 25 از 80
25. سوال
می توانم به سرعت و آسانی اعداد را در ذهنم حساب کنم.
-
سوال 26 از 80
26. سوال
آهنگ هاي بسیاري از آوازها یا قطعات موسیقی را می دانم.
-
سوال 27 از 80
27. سوال
از آموزش دادن دانسته هایم به دیگران لذّت می برم.
-
سوال 28 از 80
28. سوال
اغلب اطرافیانم معنی کلمات را از من می پرسند.
-
سوال 29 از 80
29. سوال
اغلب در طی روز مدام یک آهنگ در ذهنم اجرا می شود.
-
سوال 30 از 80
30. سوال
اغلب در مکالماتم به چیزهایی اشاره می کنم که قبلاً خوانده یا شنیده ام.
-
سوال 31 از 80
31. سوال
اغلب دوست دارم اوقات فراغت خود را بیرون خانه سپري کنم.
-
سوال 32 از 80
32. سوال
باور دارم تقریباً براي هر چیزي یک تفسیر منطقی وجود دارد.
-
سوال 33 از 80
33. سوال
براي یادگیري مهارت هاي جدید نیاز دارم تا تمرین انجام دهم، به جاي اینکه درباره آن بخوانم یا فیلمی را تماشا کنم.
-
سوال 34 از 80
34. سوال
به کشف عیوب منطقی کارهایی که مردم در خانه و محل کار خود انجام می دهند یا در مورد آن ها صحبت می کنند، علاقه دارم.
-
سوال 35 از 80
35. سوال
در تعطیلات خود ترجیح می دهم به مکان هاي طبیعی مانند پارك یا جنگل بروم تا به یک هتل مجلّل و پر رفت و آمد.
-
سوال 36 از 80
36. سوال
اخیراً چیزي نوشته ام که به آن افتخار می کنم.
-
سوال 37 از 80
37. سوال
اغلب هنگام کار کردن آواز می خوانم یا زمزمه می کنم یا ضربه می زنم.
-
سوال 38 از 80
38. سوال
اهداف ویژه اي در زندگی دارم که مرتب به آن ها فکر کنم.
-
سوال 39 از 80
39. سوال
بهترین افکار وقتی به سراغ من می آیند که مشغول یک فعالیت جسمی(از قبیل پیاده روي، دو، شنا و…) هستم.
-
سوال 40 از 80
40. سوال
جغرافیا از ریاضی برایم آسان تر است.
-
سوال 41 از 80
41. سوال
درباره چگونگی کارکرد چیزها علاقمندم و در مورد پیشرفت هاي علمی و کشفیات جدید علم خود را به روز نگه می دارم.
-
سوال 42 از 80
42. سوال
دوست دارم آزمایش هایی (اگر…آنگاه) ترتیب دهم، (مثلاً اگر به گیاهانم دوبرابر کود دهم چه اتفاقی می افتد؟).
-
سوال 43 از 80
43. سوال
زندگی من بدون موسیقی بسیار یکنواخت و بی هیجان خواهد بود.
-
سوال 44 از 80
44. سوال
فکر می کنم قدرت رهبری خوبی دارم و اطرافیان و دوستانم نیز این موضوع را قبول دارند.
-
سوال 45 از 80
45. سوال
معمولاً قادرم مسیر در یک محل ناآشنا پیدا کنم.
-
سوال 46 از 80
46. سوال
من از بازي هاي پرهیجان (از قبیل پینت بال و رانندگی پرهیجان) لذّت می برم.
-
سوال 47 از 80
47. سوال
من از سرگرمی هاي جمعی مانند منچ بیشتر از سرگرمی هاي فردي مانند بازي هاي رایانه اي خوشم می آید.
-
سوال 48 از 80
48. سوال
من از طریق عکس العمل دیگران، دیدگاه واقع بینانه اي نسبت به نقاط قوت و ضعف خود دارم.
-
سوال 49 از 80
49. سوال
من از ماهیگیري، باغبانی، کاشتن گیاهان و آشپزي لذّت می برم.
-
سوال 50 از 80
50. سوال
من از معماهاي دیداري مانند پازل ها و تصاویر سه بعدي لذّت می برم.
-
سوال 51 از 80
51. سوال
من از نظر جسمی و اندازه اندام هاي بدنی کاملاً متناسبم.
-
سوال 52 از 80
52. سوال
من اغراق هاي زبانی، ایهام، آهنگ هاي بی معنی و کلمات دوپهلو را دوست دارم.
-
سوال 53 از 80
53. سوال
من با اراده و مستقل هستم.
-
سوال 54 از 80
54. سوال
من ترجیح می دهم تعطیلات آخر هفته را در یک اتاق یا مکان خلوت سپري کنم تا اینکه در یک جاي عمومی و شلوغ باشم.
-
سوال 55 از 80
55. سوال
من ترجیح می دهم شب تعطیل را در یک میهمانی بگذرانم تا تنها در خانه بمانم.
-
سوال 56 از 80
56. سوال
من ترجیح می دهم کتاب، مجلاّت و روزنامه هایی را بخوانم که تصاویر زیادي دارند.
-
سوال 57 از 80
57. سوال
من ترجیح می دهم یک شغل مستقل داشته باشم تا براي دیگران کار کنم.
-
سوال 58 از 80
58. سوال
من حداقل سه دوست نزدیک و صمیمی دارم.
-
سوال 59 از 80
59. سوال
من در جستجوي الگوها، توالی یا نظم و سازمان چیزها هستم.
-
سوال 60 از 80
60. سوال
من در فعالیت هاي مدرسه ، مسجد، همسایگان و فعالیت هاي اجتماعی شرکت می کنم.
-
سوال 61 از 80
61. سوال
من در میان جمع احساس راحتی می کنم.
-
سوال 62 از 80
62. سوال
من طراحی را دوست دارم و من اغلب طراحی می کنم.
-
سوال 63 از 80
63. سوال
من کلکسیونی از قبیل سنگ ها، صدف ها، برگ ها، حشرات، تمبر، کارت هاي ورزشی … را جمع می کنم.
-
سوال 64 از 80
64. سوال
من مرتباً گزارش تغییرات هوایی را کنترل می کنم.
-
سوال 65 از 80
65. سوال
من می توانم به صورت واضح به مفاهیم غیرملموس، انتزاعی و خیالی فکر کنم.
-
سوال 66 از 80
66. سوال
من نیاز دارم چیزها را لمس کرده یا نگه دارم تا بتوانم بیشتر درباره آن ها یاد بگیرم.
-
سوال 67 از 80
67. سوال
وقتی چیزي به روش خاصی اندازه گیري، طبقه بندي، تجزیه یا کمیت گذاري می شود احساس خوبی دارم.
-
سوال 68 از 80
68. سوال
دوست دارم کتاب ها یا مجلاّتی را بخوانم یا برنامه هاي تلویزیونی را ببینم که به طبیعت مربوط می شود.
-
سوال 69 از 80
69. سوال
اگر یک قطعه موزیک را یک یا دوبار بشنوم می توانم به آسانی آن را تکرار کنم.
-
سوال 70 از 80
70. سوال
من یک دفتر خاطرات روزانه دارم تا اتّفاقات زندگی ام را یادداشت کنم.
-
سوال 71 از 80
71. سوال
از مشاهده رویدادهاي طبیعی( مانند ستاره ها، ماه، جزر و مد) لذّت برده و دوست دارم جزئیات اطّلاعات درباره ي آن ها را به دست آورم.
-
سوال 72 از 80
72. سوال
با استفاده از یک ابزار موسیقی ساده به راحتی می توانم اوقات فراغت خود را سپري کنم.
-
سوال 73 از 80
73. سوال
تفاوت هاي موجود میان انواع درختان، سنگ ها، پرندگان یا سایر گیاهان و جانوران را به خوبی بیان می کنم.
-
سوال 74 از 80
74. سوال
در خواب رؤیاهاي روشنی می بینم.
-
سوال 75 از 80
75. سوال
دروس ادبیات و اجتماعی از ریاضی و علوم برایم آسان تر هستند.
-
سوال 76 از 80
76. سوال
می توانم تصور کنم (از نگاه یک پرنده)، اجسام از بالا چگونه به نظر می رسند.
-
سوال 77 از 80
77. سوال
هنگام صحبت تمایل دارم دست هاي خود را تکان دهم و از ژست ها و زبان بدن (مانند تغییر چهره) استفاده کنم.
-
سوال 78 از 80
78. سوال
وقتی در ماشین هستم دوست دارم علائم و تابلوهاي تبلیغاتی را بخوانم و به آن ها بیشتر از مناظر اطراف توجه کنم.
-
سوال 79 از 80
79. سوال
یک سرگرمی یا مشغولیت و فعالیت ویژه اي دارم که به تنهایی انجام می دهم.
-
سوال 80 از 80
80. سوال
یکی از آلات موسیقی را می نوازم.